5 Kasım 2012 Pazartesi

mavi üstü kuru:)

Allahım Allahım bu ne güzel gün. 
Bebişimin güzel gülücükleri eşimin günaydın deyişi ve dün gece sonunda sürmeyi başarabildiğim mavi ojelerim:) Bu ojeler senin için Mavi'ciğim:)
Başlıktan da anlayacağınız üzere bugün üzerimde mini mini maviler ve de kurular göreceksiniz. Kuru derken? Pilav üstü kuru değil tabi ki!
Geçtiğimiz yıl başlayan ve etkisini hala devam ettiren kuru kafa baskılı kıyafetlerden dolabım nasibini 3 yıl önce almıştı. Blogda henüz kullanmamış olduğumu farkettiğim kuru kafalı elbisemi, mavi ojelerim sayesinde ortaya çıkardım. Bir baktım tam da aynı renk detaylar var üzerinde. Elbise gri, mavi,turuncu ve siyahtan oluşuyor fakat ağırlık yine gride;)
Taktım bu ara griye, napıcaz biz onu! :)
Saçlarım oldukça nadir kullandığım fakat yaptığımda da kendimi iyi hissettiğim dağınık düşük topuzum. 
Makyajda gözler ön planda ve allık bronz tonlarda. Yani allık elbisenin turuncularını destekler durumda;)
Parmaklarım yüzükler altında:) Bolca gümüş yüzük takındılar, yüzük severler için. Bileğimde de ufak tefek bileklikler var:)
 Bu arada elimde görmüş olduğunuz fiyonk yüzükler bizim ailecek sevdiğimiz bittiğimiz Çeviker ailesinin değerlisi Esra'mızın hediyesi. Doğum sonrası benzersiz detayları olan evlerine gittiğimizde, minik bir kutu hazırlamıştı biz taze annelere. İçerisinde hem bebek için hem de bizler için hediyeler vardı, bir de minik yumurta çikolatalar:)
Bilmeyenler için; neden yumurta verilir i açıklayalım mı? 
Hemen açıklayalım;
Bir rivayete göre evine ilk kez bebek geliyorsa ya da ilk olması önemli değil geliyorsa işte; ona yumurta vereceksin, yoksa evinden fare çıkarrrrrmışş:):)yani yumurta vermen yeterli;)
Ha senin eli bol gönlün annecik için de bir hediye bahşettiyse -bu şirin fiyonk yüzükler gibi- sen pek bir tatlı insansın demektir:)
Neyse çenem düştü, toparlıyorum
Son.
İşte ben böyleydim geçtiğimiz cumartesi...
Mavi bir gökyüzü, mutlu bir hafta olsun :)







 




Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

5 yorum:

minikkus dedi ki...

güne bebişinin gülücügüyle başlama kısmını özellikle cok sevdim ❤

Unknown dedi ki...

Elvin merhaba çok beğendim bluzunu :) renklerini ve size çok yakışmış :) bu arada seni ve Mira yı çok beğeniyorum.birşey öğrenmek istedim fotograflarını bir araya getirdiğin programı merak ettim :) yazabılır mısın sevgiler :) yine güzel kombınlerın olsun :)

El ele geziyoruz... dedi ki...

ne kadar pozitif bir post olmuş :) beni de neşelendirdin...çok güzel olmuşsun :)

PersonalStyle dedi ki...

Hello beautiful. I did not know your blog. I love this great stylish. You have a new follower. I invite you to know my blog. I hope your visit PersonalStyle;) A big hug.
www.blogpersonalstyle.com

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

minikkuş:o kadar güzel bir şey kiiii hiç bir şeye değişmem saat 5 de olsa 6 da olsa:)
Burcu: Çok teşekkürler.telefondan uyguladığım bir program bakıp mutlaka yazarım aklımda yok şuan
Samira's Life and Style: ne mutlu bana ki:)
Personal Style: You're so beautiful and cute,lovely:)