6 Kasım 2012 Salı

Gotik Nurten'in Yeğeni Misali:)

Gün geçmiyor ki bir karakterden daha esinlenmeyeyim:) Nasıl oluyorsa sanırım zihnimde yer ediyorlar, bir bakıyorum birine benzemişim. Üstelik bunu ben fark etmiyorum:)
Bu sabah yine her zaman olduğu gibi Mira ile 6 da uyandık:) Kahvaltıydı duştu derken ne giyineceğimi düşünmemişim. Tabi ki çoğunlukla gömlek giyinmek zorunda olduğumdan elimi üzerimde göreceğiniz kına yeşili vintage gömleğe attım. Hangi renkle kombinlenmeli derkennn bir baktım siyahlarla buluşmuş bile:) Aslında ilk başta biraz karanlık geldi gözüme ama -saç makyaj da tamamlansın ona göre olmadı değiştiririm- diye düşündüm. Saçlarım ve makyajım; yine izleyenler bilirler Leyla ile Mecnun dizisindeki Gotik Nurten'in yeğeninin tarzı hahaha:) Hiç onu düşünerek yapmadım ama bittiğinde bir baktım aynada Nurten'in yeğeni bana bakıyor.Sadece bakıyor ama konuşmuyor:) Ayna da tam alt yazı belirecekti ki çıktım odadan:):) Sonra Emrah'ın da ağzından aynı benzetmeyi duyunca oldu da bitti maşallah:)
Tabi ki hatırlamayanlar için ilerleyen satırlarda kendisinin fotoğrafını paylaşacağım ama bir bakın bakalım bugün ben nasılım?
Bu arada madem dizi absürt karakter absürt mavi ojelerim de tüm bu absürtlüklerin temsilcisi olsun:) Yoksa ojesini silemeyen çalışan bir anne değilim yani:P
Fena da olmadı hani, siyahtan bir pıt geride gibi!!!











Allahım ojelere bakın:)





 Gördüğümüzü anladık mı köşesi:




 Birazdan dönüşüm başlıyorrrrr. Stileo'nun Dönüşümüüüüü:)
datatatammmm:) İşte karşınızda Gotik Nurten'in yeğeni (Neslihan Aker)
İlham olduğu için teşekkürler, seviyorum hepinizi :):)

Etek: H&M
Çorap: Calzedonia
Gömlek: Vintage bir dükkandan
Yarasa kol triko: Benetton
Botlar: Charles and keith
Çanta: Matraş 
Kolye: Mango

Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden


3 yorum:

kozmetikperisi dedi ki...

kombin çok hoş olmuşşş :)

begum begum huuu dedi ki...

hahahhaha nurteni tanımıyordum ben :) tanışmış olduk çok tatlısınız nurten ve yeğeni:)pek sevilen bi kombin oldu ne yalan söyleyeyim:) yakında 6 da kalkmaya başlıcak olan benim için destek vericek bi post:) demekte 6 da kalkılıp şık olunabiliyormuş:)

begumyagci.blogspot.com

individuelle dedi ki...

L&M daki Gothicleri cok severim ama seni daha da sevdim, blogunu gezerken bu stilini görünce wow dedim, nurtenle leyla style´ini sonradan farkettim dogrusu :D farkli bir post olmus, yaklasimin cok güzel :) harika bir kombin ve makyaj. saclar biraz nurtenin yeeni ama ombre style ;)