25 Temmuz 2014 Cuma

bayram çocuğu

Herkese bayram öncesi merhabalar,
bugün kendimi bir bayram çocuğu gibi hissetmemi sağlayan rugan mint ayakkabılarım ve saçımdaki minik  fiyonk tokama huzurlarınızda teşekkürler:)
Her şey akşam oje olarak elimin mint yeşile gitmesiyle başladı. Dedim ki nasıl olsa sabah bir kombin ayarlarım bu renge.
Tahmin ettiğim gibi çok da zor olmadı.
Üzerimde hamilelik döneminde giyindiğim elbisem var. Bu elbise bildiğiniz bol diz altı göğüs altından arkaya kemeri ile bağlanan bir elbise. Ama ben kendisini kemerle öyle bir yerde sabitledim ki çıtı pıtı bir elbise oldu cikti.Bir de üzerine evden çıkarken sehpanın üzerindeki kızımın şirin tokası eklendi:)
Özetle neymiş; lacivert ve beyazla sadece kırmızı olmazmış mint yeşil de güzel olurmuş. Peki sizin öneriniz ne olurdu?
Herkese simdiden rugan gıcırlığında mutlu bayramlar:)
Stil not: elbise sifon ve bahsettigim gibi uzun ve bolsa kullanacağınız kemer bel kemeri yani sıkı lastik kemer olmalıdır. Böylece kaymayacak sizi de rahatsız etmeyecektir. Üstelik dikiş mudehalesiz model degisikliginizi kimse fark etmeyecektir;)






 Saclarinizi da örgü trendini kacirmadan arada orun derim:)
 Bu arada doğum günüm 29 temmuz fakat bu sürpriz bana kendimi daha da bayram çocuğu gibi hissettirdi:) iyi ki varsınız iyi ki doğmuşum ve oglunuzun eşi Mira nin annesi sizin kızınız olmusum💛

Elbise:Marksandspencer




1 yorum:

Nihalce Handmade dedi ki...

Cok mu cok tatlıyız cok mu cok yakışmi orgü benimde arada secimim hem sık hem doğal 💟