11 Aralık 2013 Çarşamba

denizci kışlıkta:)

Amanın da amanın kimler gelmiş...
Hepinize kocaman bir merhaba, sanki deniz kenarında oturuyormuşcasına:)
Aranızda denizi özlemeyeniniz, mavi beyaz çizgili giyinince şöyle bir yaza doğru gidip gelmeyeniniz var mı ondan haber edin. Daha kar yağalı şunun şurasında ne kadar oldu diyenler konuşmuyorum sizinle:) Bunun ısınması, giyinmesi, buz üstünde yürümesi, minik Mira'sını hasta etmeden her gün işe gidip gelmesi var. Bir de bu tarafından bak olur mu?Gerçi bizler için hayat güzel bir de bunun dışarıda kalan canlı tarafı var!Keşke olmasa ama var işte:( 
Yani özetle bahar olsun, yaz olsun ee deniz de benden olsun. Tüm bu dilekleri savurmak için mevsime hiç ama hiç uygun olmayan bir kombin var üzerimde. Ruhuma,  yorgun bedenime iyi geldi bu kombin ne yalan söyleyeyim. Rengimiz, mavi,kırık beyaz, sarı ve kahve. Ah bir de narçiçeği tadında bir turuncumuz vardı niyeyse:)
Ben sevdim şimdi de söz sizde...







 Son zamanlarda şapkasız çıkmayanlardanım. Havaların buz kestiği bu dönem için %100 yün her tür şapka baş tacım:)

Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

Çizgili tiriko: H&M
Sarı Bluz: Koton
Etek: İpekyol
Çorap: Calzedonia
Bot: Sisley
Şapka: Yargıcı
Kemer: Yargıcı
Saat: Hugo Boss
Çanta: Yargıcı (Ama çekimde unutmuşum:)
Yüzük, küpe ve kolye: En sevdiklerimin hediyeleri; ablam, teyzem, dostum:)



4 yorum:

fatma dedi ki...

Hep bir cicek yaninda poz verme cabasi :)

Adsız dedi ki...

Ohhh içim açıldı, ben de bıktım kıştan, iç karartan havalardan... Marine temalı tüm kıyafetlere bayılan ben bu kombini çok sevdim.

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

Fatma: Zaten moda bloggerı isen kombinini paylaşmak için mecburen poz verme çabasına giriyorsun ha çiçekli ha çiçeksiz. Varsın çiçekli olsun;) ( bu arada ilk kez çiçek yanında poz verdik yahu :)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

Elvan Özen: Çok teşekkürler ne tatlı oluyorlar değil mi? Bir de bunları minilere giydirip kareleyeceksin ki değme stileokids keyfine:) Sevgiler