25 Eylül 2013 Çarşamba

çizgililer, griler...


Merhaba griler, merhaba sonbahar merhaba stileocular:)
'madem sonbahar kapıda bırakın sonu, uzun aralar bile vermeye gerek yok bloğa' diyor bugün de mini bir post paylaşıyorum. 
Sonbaharı sever misiniz bilmem ama benim sanırım en sevdiğim mevsim yaz. Bir kere hafif. Hiç bir ağırlık yok üzerinizde tabi nemin verdiği ağırlığı düşünmediğinizde. (Yazarın Ankara'da yaşadığını düşünürsek tuzu kuru olduğunu aklımıza hemen getirebiliriz. Nem de neymiş yahu?)
Sonbaharı sevdiren nedenler arasında; pek tabi sararıp düşen yapraklar ve doğadaki renk cümbüşü var ama sanırım kat kat kombin yapılabilmesi ve kombinleri kapatmak için bir kabana, mantoya ihtiyaç duyulmaması en cazip tarafı. En cool mevsim derim ben sonbahar için. Kimin tarzı var, kimin stili bir pıt önde fark edersiniz bu sararıp duran gri mevsimde. 
Hem o kadar da hakkını yemeyelim canıııım, kim sıcak günlerin ardından sizi delice ferahlatır ki.
İnce trikolar dolaplarda ön sıraları almışken, griler hafiften hafiften size göz kırparken ben artık direnmeyin derim. Bırakın kendinizi, giyin özlediğiniz kıyafetlerinizi. 
Seviyorum yahu hepinizi


Sevgiler benden
yani 
elvinodabaşıpekiyiden
Kalem etek: Roman
Triko: Gap Man
Gömlek: Beymen
Oxford: Nine West
Clutch: Accessorise
Saat: Cerruti
Kolye: Yargıcı

2 yorum:

minikkus dedi ki...

saçlar çok cücel olmuş yeaaaa, gelsem de yolsam azcık onları ^.^

FATOŞ dedi ki...

Başkası girdiğinde pekala alelade görünebilecek parçalar siz de çok farklı bir ahenge bürünüyor, ışık saçıyor resmen. Çok basic parçalarla bile harikalar yaratıyorsunuz, bence Abla-Kardeş Odabaşı'lar olarak bu Formeo mucizenizin yanına bir de Stileo stil kursu açmalısınız, seviyorum sizii :)