5 Ağustos 2013 Pazartesi

fırıldak elbisem

Bu sabah sizlere bayram öncesi merhaba diyebilmek için cici bir kız olmalıyım dedim. Kendime bayramlık almadım tabi ki ama üzerimdeki elbise tam da eskiden bayram için alınan, dikilen kıyafetlerde hissettiklerimi hissettirdi bana. Bazı elbiselerle/eteklerle bedenimin etrafında 360 derece dönmek isterim ben. Size de olur mu bilmem ama sanki döndükçe o kabaran eteğimle o yıllara giderim:)  Koca kadın bunları utanmadan yapabiliyorum. Allahım akıl ver şu kuluna, amin!
Elbiseyi İpekyoldan geçen gün aldım. Görünce zaten bayıldım ve sanki üzerimde beğenmesem dahi alacaktım. 
Emzirmeye uygun(evet hala benim minik miram emiyor)yaka fermuarı ve çıtçıtı ile tüm emziren bayanlara da öneriyorum. Ayrıca tam bir machka tarzıyla yani kabardıkça kabaran eteğiyle beni benden aldı. Rengi hem kemerlerle tamamlanmaya hem de aksesuarlarla dalgalanmaya müsait. 
Hem deee pazartesi işe gelirken giyilebilecek ilk tercih diyebilirim;)
Bu arada ince bir fiziki görüntüye sahipseniz iş görüşmesi için de tercih edilebilecek bir elbise;) Bu konuyla ilgili çok soru gelir oldu da buradan bir alternatif sunmadan geçmedim, kıyamadım, yapamadım :P <3
Not: Bu tarz elbiselerin basen problemi yaşayan kadınlar için kamufle etmek amaçlı oldukça muhteşem bir tercih olduğunu, buna karşın dar ve düşük omuzlular için bir o kadar yanlış tercih olduğunu belirtmek isterim. Naçizane önerim efenim, hepinizi ama hepinizi çok severim











Elbise: Miss İpekyol
Kemer: Zara
Ayakkabı: Massimo Dutti
Çanta: Matraş

4 yorum:

merababenseda dedi ki...

Çok güzel olmuş çok yakışmış. Elbide bi harika. İlk maaşımı değerlendirmek için güzel bi alternatif :)
Mira'yı öpüyorum

Unknown dedi ki...

Çok tatlısın elbise mükemmel yakışmış

Sade Bir Yaşam dedi ki...

Çok şık çok ve çok tatlı :')) benim bile fır fır iki tur dönesim geldii, küçükken bir lambada eteğim vardı onu hatırlattı bana da ve eteğim kirli olduğunda çok üzülür başka arkadaşım benzer bir etek giymişse kıskanırdım :) şimdi ne yapsam bilemedim o zaman maşallah diyeyim :')

Sevgiyle..

Aysun Karaalioğlu dedi ki...

elbisen ez az adı kadar güzel:))