8 Ocak 2013 Salı

Sonunda ben de leoparlandım:)

Kar yağışı hızla arta dursun biz burada içimizi ısıtan iki kelam edelim, ne dersiniz?
Geçen günlerde teyzem geldi yurt dışından. Kendisi tekstille ilgileniyor. İnanılmaz zevkli inanılmaz örnek alınası bir kadındır. Sadece kıyafet seçimleriyle değil tabi ki;)
Küçüklüğümden hatırlarım her kullandığı takıyı beğenir her giyindiği kıyafete takılı kalırdım. Hatta parfümleri beni benden alırken o müthiş gülümsemesiyle içimi ısıtırdı. Bize her zaman bir sürü hediye getirir uzun yıllar kullanacak kadar takımız,kıyafetimiz olurdu:) Diyorum ya geçenlerde geldi ve bu sefer de bize bir dolu şal getirmiş. Üstelik onda görüp ona çok yakıştırdığım leopar desenli şaldan da. 
Evet evet leopar. Beni tanıyanlar şuan soruyorlardır Elvin ve leopar! hadi canım:)
Ne demişler büyük lokma ye büyük laf konuşma. 
Teyzem diyor ki 'evet leopar her zaman takılmaz yavrum ben de her zaman kullanmıyorum hatta daha önceden pek de kullanmazdım ama ayrı bir havası olduğu kesin!Sonunda kıyıya köşeye ufak da olsa bir parçasını ekliyorsun:)
Şöyle bir baktım o kısa sarı saçlarıyla siyah çerçeveli gözlükleriyle ve muhteşem tondaki kırmızı rujuyla inanılmaz uyum içinde. Bir an dedim ki hakikaten güzel bir dokuma bu leopar yahu:)
Sürekli kullanır mıyım?-bu, aramızdaki bir barış işareti midir?- bilinmez ama bugün severek kullandım bu deseni;)
Benim modaya merakım ise tabi ki annem ve teyzelerimden;) Biri değil maharetli olan ki hepsi birbirinden zevli<3
Neyse işte büyük konuştuk başımıza geldi misali taktık leopar desenli şalı. Madem 2014 ün favorileri arasında şimdiden siz de birer tane bu dokumaya sahip bir şeyler edinin;)
Siyah uzun mu uzun elbisemle kullandım şalımı. Tarçın kahvesi deri çantam ve botlarım ise siyahı biraz olsun kırmak içindi.
Ben makyajda kırmızı ruj kullanmadım neme lazım henüz leopara yeni alışıyorum belki platin sarışın olursam neden olmasın;)
Bakalım kimler leoparı seviyormuş ve bakalım bundan sonra sevecek miymiş?
Öpüyorum her birinizi;)














Elbise: Trendyol
Şal: Teyzecik:)
Çanta:Umut Eker
Bot: Zara
Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

7 yorum:

shadoweyes_ontheway dedi ki...

:))) Arkadaşlar bazen "Onu hayatta giymem. Onu hayatta kullanmam" diyor. Ben de diyorum ki sakın öyle demeyin. Zamanı gelince hepsini kullanacaksınız ve seveceksiniz. Hadi canım diyorlar. Ben de hep böyle derdim diyorum :)))))) Ama şimdi yapmam dediğimi yapıyorum, giymem dediğimi giyiyorum, takmam dediğimi takıyorum. Her tükürdüğümü yaladım yani :))) Çok gülüyorum bu nedenle kendime :))))))))) Neyse buna hayat diyoruz işte :)))
Çok çok şık olmuşsunuz yine ;) Bebek mi doğurmuştunuz siz :)))) Hadi canım.

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

Aynen katılıyorum:) çok teşekkürler ama o görünen işte bebikten kalan göbek oluyor. Yani Mira göbeği:)

Nihalce Handmade dedi ki...

Bu leopar takilmaz mi cok sikmisss <3

minikkus dedi ki...

ben de gecen gün trendyolda görmüş ama kılpayı kaçırmıştım bu şalı:) cok güzelmiş güle güle kullan bebişim, leoparın her halini sevmem, banu alkanı hatırlatır bana, ama bu deseni bu renkleri sevdim;)
bide uzun siyah elbise nekadar yakışmış! daha sık giymelisin kesinlikle! <3

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

Nihalcim çok teşekkürler:)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

Miniğim aynen ya feci irrite oluyorum Banu'yu hatırlatınca bu arada şal Almanya'dan teyzemin butiğinden;) Elbise trendyol. Çok rahat yahu iyi ki almışım bol bol giyerim madem sen de yakıştırdın öperimmm

üzüm kuşu dedi ki...

elbiseye bayıldım bende ne zmandır böyle dümdüz bir elbise bakıyordum hiç denk gelmedi :(( leoparı bende asla kullanmam diyordum ama artık çok seviyorum:)