5 Ocak 2013 Cumartesi

bazen ciceklenir insan


Evet bazen bir o kadar sadeyken tercihleriniz birden çiçekleniverirsiniz. Elinizde değildir bu. Modanın trendleri, içinizden fışkıran enerji, verdiğiniz kilolara güvenip giyiverirsiniz çiçeklileri. Üstelik hayatta giymem dediğiniz de olmuştur.
Ne diyoruz her şeye inat bazen çiçeklenmeli!
Gününü belirlemek size kalsın ama iyi hisettirmesi için en az bir çiçekli elbise edinin. Aslında mutlaka dolabınızda da vardır, bir bakın göreceksiniz:) Çıkarın işte o artık giymem bunu dediğiniz elbiseyi, sezonun parçaları ya da çekmecenizin baş taçları ile bütünleştirin. Tıpkı benim gibi. 
Bu elbise yaklaşık 4 yıldır dolabımda. Kendisi bizzat tarafımdan beğenilerek alınmıştır:) Ama gelin görün ki çok az giyindim. Belki bir belki iki. Meğer boyuna takmışım ama kısalttırmaya da kıyamamışım. 
Kumaşını çok beğendiğim kıyafetlere müdahale etmeye kıyamam ben. Ne kötü bir özellik halbuki. 
İşte yine kıyamadım ama etek boyunu bir kemerle toplayıp bir triko yelekle toplantıları kapattım. Birazcık olduğumdan kilolu görünüyorum evet ama ben yine de bu halini sevdim. 
Çorap seçimimi elbisenin içinde bulunan en az renkten yana kullandım yani yeşilden. Küpe seçimimi de keza öyle. Bu tarz bir elbiseye sadece bir küpe giderdi diye düşünüp ortalığı fazla karıştırmadım yüzük bileklik takmadım. (unutmadığımı fark ettirmeye çalışıyorum da:)
Saçlarım toplu da olsa iyi olabilirdi ama dağınık kalsın diyip bıraktım. Yoksa işe yetişmek için değil yani:P İkamemiz Mira'nın giyimi ve benim saçımın kuruması- şekil alması:)
Kahverengi süet ayakkabılar yelekle uyum içinde diye düşünüyorum. Bir de bu kadar keçe dokulu bir elbiseye ancak süet yakışırdı;)
Bugün de sizin için böyleyim, hadi birlikte eleştirelim






Elbise: İpekyol (eski sezon)
Yelek: Mango
Kemer: Yargıcı
Ayakkabı: İflex-Anne Klein 
Çorap: Calzedonia
Saat: Hugo Boss

4 yorum:

minikkus dedi ki...

valla ben elbiseyi cok sevdim, eminim kemersiz uzun haliyle de salaş ve çok zarif duruyodur;) onu da görelim bi ara :D
yeşille uydurman da fevkaladenin fevkinde olmuş beybi, gel öpçem :*

Nihalce Handmade dedi ki...

Her zmnki gibi çok tatlısın :)))

Grace Happy dedi ki...

cok cıcı bır kombın olmus derler ya ıste gercek anlamındasın o yorumun :)

Kuzununannesi dedi ki...

ayyyyy cok sekerrrrr bu elbıse yaaa yıne yemelıksın..