5 Aralık 2012 Çarşamba

Tarcın rengi

Merhabalar herkese,
bugün baharatları tanıyalım istiyorum, ne dersiniz? :) Şaka tabi ki ama bin bir çeşit baharatın güzel renkleri sizin de dikkatinizi çekmez mi? Köri sarısı, sumak bordosu, tarçın kahvesi gibi gibi harika renklere sahip baharatlar vardır...
Biz tarçın a değinelim şimdilik;)!
Rengi gibi kokusu da mest eder insanı. Bazı tatlılarla ve çayla olan uyumuna bayılırken bir de iştahı dengeleyici özelliği dikkatimi çekti son zamanlarda. Malum doğumdan kalan kilolarla uğraşıyoruz:)
Kendisine bu dönemdeki desteği için huzurlarınızda teşekkür eder bu postu ablamın yanında tarçına armağan ederim:P
Üzerimde yün bir elbise var bugün. Hafifliği yanında bir de sıcak tutuşu yok mu tıpkı kabuk tarçınlı çay misali:)
Dün ablamla Dilek Hanif'in Kentpark Harvey Nichols'taki defilesine katıldık. Gerçi ortada defile filan yoktu ama yine de koleksiyonda beğendiğim parçalar vardı. Neden fotoğraflarını çekmedim bilemiyorum ama koyu yeşiller bordolar, kadife kumaşlar ve pelerinler ön plandaydı. 
Çıkışta güzel bir kahve keyfi ardına Stefanel e girdik. Uzaktan bir anda görüp gözüme kestirdiğim bu tarçın elbiseyi ise ben başka parçalara bakarken ablam yılbaşı hediyesi olarak almış bana. Elbisenin en sevdiğim özelliği iki düğme ile boynundan sabitlenebilmesi, gerektiğinde hırka olabilmesi ve de yanlarında hiç belli olmayan iki cebinin bulunması. Yani onu sevdiren rengi ve ipi olabilir ama detayları da övülmeyi hak ediyor.
Ben kendisini yaka kürkü ve de siyah aksesuarlarla tamamladım. 
Saçlarıma zaten aşinasınız ve tabi ki makyajıma da;)
Bakalım sevecek misiniz bu elbisemi:)
Bu arada dünkü kombinimize dair fotoğraf çekinmediğimiz için pişmanım en kısa zamanda aynı kombinleri giyinip bir post hazırlayacağım, sözümü de verir fotoğraflara geçerim;)
Unutmadan tabi ki bana verdiği dünkü izin için Mira'ma(ben ofise dönene kadar gündüz hiç uyumayan bebek uyumuş biliyor musunuz gerçi bu sabah 4,5 da uyanıp hiç uyumayarak mesaimi tamamlattı ama olsun:) ve bu harika hediyesi için ablama ölürüm biterim:)











Elbise: Stefanel-Yeni sezon
Kürk: Adidas- Geçmiş sezon
Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

10 yorum:

minikkus dedi ki...

hediye alan ablalar da kardesler de bitanedirki ^,^ güle güle kullan bitanem, çok yakışmış, cok da güzel bi parcaymıs! <3
adidastan kürk almış olmana da şaşırdım, kürk mü satıyo bu adamlar bide :)
hırkamsı elbisenin yakasını bidahaki postlarında görelim o zaman olur mu? merak ederim ben:)

Adsız dedi ki...

Ablan harika bir hediye almış cidden. Çok yakışmış, özellikle kürkle kombinlemek güzel omuş. Bu arada Kubilay'ın bloğunda ablan ve senin Dilek Hanif tanıtımındaki fotolarınız var, her ikiniz de çok şıksınız. Sevgilerr:) Elvan

Sayın KARACA dedi ki...

çok kullanışlı, yaka kürk inanılmaz bir hava katmış. Güzel olmuşsun hatta 10 numara 5 yıldız :) Enerjine ve zevkine sağlık tatlım.

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

miniğim adidas yakası kürklü yelek satar Stileo alır o kürkü yakaya takar:) Hırka halini de en kısa zamanda kullanacağım bir de bundan şal bile olur ki cozy misali:)
Elvancım teşekkürler. Evet kubilay paylaşmış sağolsun olmadı ondan istemeli fotoğrafları, takibin için teşekkürler:)
Canımmm çok teşekkürler. Değil mi sanki kürk olmasa çok da bir numarası yok bence de aklımla bin mi yaşasam acaba:) öperim

begum begum huuu dedi ki...

aaa ne hoş bi hediye bu boleee:) hele cok amaclı olması sana bu kadar yakısması :)
tarcın ıstah mı dengelıomus:)



begumyagci.blogspot.com

Shelby dedi ki...

Ne kadar güzel bir hediye olmuş!! Kürk yakaları bu sezon çok seviyorum. Ben de kendime leopar desenlisinden yaptım bi tane. Bakmak istersen http://colorante-bea.blogspot.com/2012/12/leopar-desenli-kurk-snood.html

akdenizkizi.blogspot.com dedi ki...

iddialı elbise ve kombinleri, ancak iddialı güzeller giyebilir...kutlarım...10 puan...:))))

Unknown dedi ki...

ne diyoruz 'ah ablalarımız iyi ki varsınız, sizi çok seviyoruz:)' diyor ve alan, kombinleyen sağolsun diyerek noktalıyoruz:)güle güle giyin bitanem,çok güzelmiş yeni cicin ve de çok yakışmışş.çok yönlü olması ise ayrı güzel tabii;)

Kuzununannesi dedi ki...

hedıyen nasıl da guzel ve cok yaksımıs keza ben tarcını cok severım ama tarcın rengı cok seyım yok sanırım dusundum ımmm yok :)) bu arada tepeden toplu saclar sahane bılgıne

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

Cemilem öpücem hatırlat bana:)
Kokoşum kelebeğim güzel cici anne çok teşekkürler bence bir tane edin o güzel seçimlerinle şahane olur sana da misal bundan bir tane alabilirsin;)