22 Ekim 2012 Pazartesi

fusya damgası:)

Herkese merhaba
-Uykusuz her gece- diye bir şarkı vardı sanki değil mi? Hay Allah olmaz olsaymış ya:) Şimdi durup dururken hıncımı şarkıdan çıkarmayayım da:)
Evet evet oldukça uykusuzum. Anne demek uykusuzluk demek! -bir gün uyutulmayı bekleyen uykusuzluklarım var- demek.Sabır demek hatta -ya sabır- demek:)
Tabi her şeye rağmen minnoşum iyi ki var(bunu belirtelim de yanlış anlaşılma olmasın:P)
Neyse burası bir moda bloğuydu değil mi:)
Bugün bayram tatiline ayrılmadan son bir paylaşımım olacak. Artık tatilden dönünce görüşürüz.Ben tatilde İzmir'de olacağım, bu ise Mira ile ilk yolculuğumuz olacak. Yani bana şans dileyin:)hihi Yanımda oldukça rahat kıyafetler götürmeyi planlıyorum. Tabi ki hepsi emzirmeye son derece uyumlu olmalı! Fotoğraf çekinme fırsatım olursa kısa bir iki post paylaşırım:)
Bugün üzerimde fuşya bir gömlek var tüm siyahlara inat. Pazartesi dedik enerjik olmalıyız her şeye rağmen dedik ve de giyindik siyahlar arasına fuşyayı. Üzerimdeki etek -öylesine geçerken alınan kıyafetler vardır ya- hı, işte öyle bir parça;) Renkli bir şeyle giyinildiğinde oldukça hoş duruyor. Aslında kombini anlatacak çok bir şey yok. Tüyo mu? işte o hiç yok:) Bu kombini bir çoğunuz deneyebilir diye düşünüyorum benimkisi sadece hatırlatmak;)
Herkese güzel bir bayram diliyorum. 
Bu arada anneninize kocaman ama kocaman sarılın olur mu? Çünkü o tahmin ettiğinizden de özverili ve değerli!Ve ondan sadece bir tane var...





Annecim ben de buradayım diyor birisi:P :)

Gömlek: Massimo Dutti
Etek: Pasaj
Ceket: İpekyol
Çorap: Calzedonia
Ayakkabı: Matraş
Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

4 yorum:

Unknown dedi ki...

oy ben senin boncuk boncuk bakan gözlerini mi yesem o minik ellerini mi hij bilemiyom..neden beni bu yaban çelişkiye itersin tomurcuğumm O_o seni çok sevdiğim için mi?! Allahım sizi nazarlardan korusunn..ayrıca laf aramızda güzel anneciğin yine çok güzel olmuş,böyle bir anneye sahip olduğun için de çok şanslısınn guzuların guzusu...;)

aşgaane dedi ki...

anne kız çok tatlısınız :)

Bubble My Licorice dedi ki...

what a lovely outfit :)
I adore the hot pink top!

Cat Ring Giveway

Unknown dedi ki...

Fusyanin siyah-beyaz desenli parcalarla uyumunu cok seviyorum sen de cok guzel tasimissin.. Bu arada ben de bloguma beklerim..