16 Ekim 2012 Salı

eskilerdennn

Herkese koskocaman bir merhaba,
bu sıralar güzel bir telaş içerisinde olduğum için sık sık post yayınlayamıyorum. Şimdi ne olduğunu açıklamayacak olsam da birazdan kesin ağzımdan kaçırırım. Lütfen üstüme gelmeyin!:P
Bu tatlı telaşın habercisi olan ipin diğer ucundaki isim ise tam da tahmin edilen kişi;) Zamanının el ele olan kız kardeşleri yeri geldiğinde sırt sırta yeri geldiğindeyse göbek göbeğe oldu huzurlarınızda:) Şimdi ise kalemlerimiz birleşecek kısmetse;) Sanki bir şeyler kaçırdım değil mi?Ben kendimi bilmez miyim!
Neyse, sadece bu kadar tüyo verip bugünkü postuma geri dönüyorum.
Bugün üzerimde dokusunu duruşunu rahatlığını çok sevdiğim bir gömlek var. Gömleğin içerisinde yer alan sarıları daha da ortaya çıkarmak üzere sarı bir pantolon da kombinin içerisinde. Gömlek tam sonbahara yaraşır türden. Ve hemen kullanabileceğiniz bir tüyo geliyor benden;) 
Annenizin, ananenizin, halanızın, teyzenizin, babannenizin, dayınızın, amcanızın... tamam tamam abarttım! buna benzer gömlekleri kesin vardır. Bu gömlekleri günümüz modern kesim pantolonlarla kombinleyin. Aksesuarlarla zenginleştirin. İçlerinde bulunan çeşitli renklerden ise mutlaka birine yoğunluk verin. Biliyor musunuz kumaşları bir harika. Nefes alabilen kumaşlar diyorum ben kendilerine.
Kombinin öne çıkarılması gereken bir diğer tarafı ise derilerle tamamlanabiliyor oluşu. Gömleğin kahve tonları derinin kahveleriyle birleşince ortaya çikolata tadında bir kombin çıkıyor. Tabi kıyafetin eskilere dem vuran tarzına ise inci yakışmıyor değil! Küpelerimiz inci;)
Omuzları düşük yakası kapalı ve karışık desenli kumaştan dikilmiş bir gömleğe ise kesinlikle toplu saç yakışır kanaatindeyim. Ben bugün bebişimin çantasını alayım derken gömleğin içinde de yer alan petrol mavisi çantamı evde unutmuşum:( ama biliyorum siz unutmazsınız:) 
Kafa kalmadı ki, gençliğinizin kıymetini bilin... ey gidi ey:P Not: Gömleğin Vintage oluşunun tek bir handikabı var o da insanı gün içerisinde kimi zaman babanneye bağlaması:)
Neyse lafı çok uzattım, daha da uzamadan hadi...
Bakalım nasıl olmuş;)
,











 
Pantolon: Club Beymen
Kemer: MarksandSpencer
Oxford Ayakkabılar: İnci
Deri Ceket: Massimo Dutti
Gözlük: Ray Ban
Deri Papyon: Yargıcı
Gömlek: Kuzenden;)
Sevgiler benden
yani
eskilerden:)
elvinodabasipekiyiden








2 yorum:

Unknown dedi ki...

fılaş fılaş fılaaaşş şok şok şokkk gözlerime mi inansam kulaklarıma mı? kulaklarımın da güzel haberler duymaya ihtiyacı var sanki!!;):)gömleğe gelince ise baştan yaratmışın diyebilirim ki dedim bile,çok cicisin kuzumm;)papyonunun hastasıyım..bugün bir araya gelseydik papyon kardeşliği yaparmışız;)çantanı evde unuttuğuna göre ki -koptum bu noktada mıncırasım geldi seni-telefonun da evde.anladın sen:);)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

ahahha anladın sen beni:) teşekkürler tatlışım öperim