7 Eylül 2012 Cuma

zebra üstü sarı parıltılar

Bugün günlerden Salı değil ama SARI:)
-Evvel zaman içinde kalbur saman içinde- diye başlarım söze...
Efendim, sarışın bir çocukmuşum ben küçükken. Oldum olası da sarışın çocukları severim. Ama hiç sarışın birine aşık oldunuz mu deseniz direk -Hayır- cevabını veririm. Sarı rengin de hep ayrı bir yeri vardır bende. En sevdiğim çiçek papatyadır misal, göbek adım bile papatya. İlk ojem sarıydı, en sevdiğim süveterim de öyle. Mesela civciv severim ama illa ki de sarı tüylü olmalı:) Hiç siyaha boyamadım mesela saçlarımı ama sapsarı olmuşluğu vardır.Bu kadar sarıyı severim ama hiç sarılık olmamışım, aman olmayayım da:)
Günlerden bir gün aşık oldum şimdi canım olan eşime:) Onunla ilgili sarı bir şey var mıydı geçmişimizde hatırlamıyorum ama sonunda ortak bir sarımız oldu:) Bizim sarı civciv gibi bir kızımız oldu.İyi ki de oldu:) Onu düşününce yüzümde sürekli bir gülümseme var yahu:):):)
 Hani anlatıyorum ya her aldığım kıyafet emzirmeye uygun olmalı diye işte bu zebra elbiseyi de o niyetle aldım. Zebra olmasının nedeni de Emrah'tan kaynaklı. Bir gün Panora'dayız ben üzerimdeki kıyafet nedeniyle kendimi kötü hissediyorum, zor emziriyorum filan. Mağazaya girmeden kapıdan elbiseyi gördüm. Sonra eşlerle ayrıldık kız kıza bebişlerle takılıyoruz gidip -denemeliyim ya- diye düşündüm. Deneyince üzerimde kaldı:) Mağazadan çıkınca bizimkilerle buluştuk ve Emrah'ın ilk sözü ' Zebra Elbise! Çok yakışmış canım'dı. O cümleyi duyunca tabi ben daha bi ısındım elbiseye:)
Beyaz ve lacivert birbirine çok yakışır ama çoğunlukla kırmızı veya kahverengi aksesuarlarla kombinlenir bilirsiniz. Ben ise bir değişiklik yapmak istedim. Yazık yani kaderi sadece bu iki renkle birleşmesin değil mi zavallıların:P 
Ojelerim tabi ki ilk ojelerim değil. Kıyafetin ilham kaynağı ise kolyem. Kendisi ablamdan doğum günümde hediye. Verirken -Elvin sana bir şey aldım ama bilmiyorum beğenir misin- demişti. Ama ben görür görmez ne kombinler yaptım aklımda anlatamam, yaşatırım:) Zevkli kız, yerim:)
Ayakkabılarım mı onlar nişan ayakkabılarım. Oldukça zor bulmuştuk of of annemin(kayınvalidem) ayaklarına kara sular inmişti.  Kocaman ayaklarımı kurdeleli ayakkabılarla şirin göstermeye çalışıyorum, evet kabul ediyorum:)
İşte bugün böyleyim ben, 
sevgili okuyucu! bir de sen, bizim ufaklıkları görsen:)
Sevgiler benden 
yani 
elvinodabaşıpekiyiden






 Bu arada diyetim çok çok iyi gidiyor:) Elimdeki ise su şişem:) İlerde Mira'ya miras bırakıcam(Evet bıraka bıraka bunu bırakıcam:) 
Efenim mutlaka su için! Çünkü su diyetinizdeki başarı ve cildiniz için çok önemlidir. Cildiniz ise en önemli giysinizdir. (Bu günün mesajını da verdik)


Şimdi sıradaaaaa:)




Elbise: Polo Garage
Ayakabılar: Desa
Kolye: Anonim:)
Çanta: İnci
Yüzük: Zafer Beşikçi
Makyaj malzemeleri: MAC
Oje: Flormar(41)

MİRA ve MAVİ
Mira: Tişört ChicFrogBaby, Pantolon:H&M
Mavi: Elbise : Karemela 

12 yorum:

minikkus dedi ki...

ay ben bu tipsiz yumudukları yiycem sonunda ama bitürlü başlayamadım yemeye:) tiplere bak yaaa ahahaah:)
senin bu elbiseni bizzat üstünde görmüş ve notunu vermiştim zaten! hem cizgili hem asimetrik hem de zırt diye emzirebiliyosun, onu da gördüm çünkü heheeh:))) elvan da zevkli kadın zaten, her halinden belli. hediyesi de bi okadar güzelmiş <3
öperim sizi güzel insanlar, yakında görüşürüz belli mi olur ^.^

Unknown dedi ki...

Oyyy minidiklerim benim, sizin tiplerinize kurban bu cemily teyzeniz..kol kola ne de güzelsiniz siz.inşallah büyüyünce de hep böyle kol kanat gerersiniz birbirinize<3 çizgili ve lacivertli şeylerin bir de senin hastanım guzum.biraz da içine sarı katılmışsa tadından yenmez..bakınız yukarıdaki fotolar B-)

Hande Ne Yapıyor? dedi ki...

bu yazıyı ben nasıl sevdim nasıl sevdim... benim de sarıya zaafım vardır:) İyi ki doğmuş mira:) ve zebra elbise de sana çok yakışmış:) sevgiler:)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

evet sen o gün her bir halimi görmüştün:)
zevklidir hakkaten:)
Öperiz ama bence belli olsun artık görüşme işi;)
Bak bebem daha minik diye baskın yapamıyorum sana ama sen bize her daim yapabilirsin hatta ve hatta tüm önerilere açığız;)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

inşallah bitanem inşallah:)
Teşekkürler bebiş asıl sen tadından yenilirsin:P

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

çok teşekkürler:) gerçekten mi o zaman bu postu sana ithaf ediyorum:) Benden de sevgiler...

begum begum huuu dedi ki...

ay sizin kızlar minnoş otesi oluyorlar :)
elbise kesinlikle çoook yakışmış bayıldım .)


begumyagci.blogspot.com

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

valla büyüorlar ve ne zaman oluyor anlamıyorum mutlaka senin de olmalı:)
teşekkürler beğenmene sevindim;)

Ciiden dedi ki...

Bu bloga girince acayip mutlu oluyorum. Bi kere en sevdigim renk "sarı" blog basligi zaten, geri kalan tum karelerde de muthis bi samimiyet var. Simdi burdan cıksam Ankara'ya geldiğimde ofisinizde kapıyı calsam oturur 40 yıllık dost gibi konusur bebeklerle oynar cıkarım gibi hissediyorum o derece :))

O kadar sanslı iki kuzen buyuyo ki suanda iki kızkardesin cocugu olarak, buna tanık olmak da muthis bi duygu, taa burdan hissediyorum enerjilerini(zi) :)

Opuyorum kocaman, hersey harika!

Cigdem

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

ben de yorumları okuyunca çok mutlu oluyor evet yazmalıyım diyorum, çok teşekkürler samimi yorumun için, bekleriz bi ara öğüne ve bebek sevmeye:) sevgiler

Rainbow Gatherer dedi ki...

selam =)
cok guzel bir stilin var, laci kombini çok begendim.
banada beklerim :)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

çok teşekkürler, geldim sayabilirsin;)sevgiler