17 Eylül 2012 Pazartesi

pijama!!!

Bazı insanlar üzerindeki kıyafetlerle yatarlar yataklarına(hiç tasvip etmem orası ayrı;)
Bazıları ise öyle gidip de ayrıca yatak için ayrı bir kıyafet almaz, evdeki tişörtler şortlardan faydalanırlar...(Olası:)
Bazılarıysa çeşit çeşit alır, yatmadan önce özenle giyinir, sezon sezon sıklıkla da değiştirirler pijamalarını...
Hadi bunların hepsini zaten anlıyorduk, biliyorduk kendimize uygun olanını da uyguluyorduk da ne oldu da pijamalar out wear oldu!!!:) 
Out wear diyorlar Türkçe'si yokmuş gibi ama bu bir eleştiri değil tabi ki sadece tespit:) Ben renklere istediğimi diyebiliyorsam isteyen her şeye ne istiyorsa onu desin;)Tabi saygı şart:P
Modayı takip edenler bilir; ünlü bloggerlar, modacılar pijamalarla sokaklardaydılar daha geçen güne kadar. Bazıları oldukça keyifli görünürken bazıları bana göre korkunç duruyordu itiraf etmeliyim. Bir de işin en garip yanı alt üstü şeklinde giyinilmesiydi. Ben 'şu kıyafet burada giyinilir bu kıyafet ise şurada' diyenlerden değilimdir bilenler bilir ama sanırım benim gözüme irrite görünen tarafı, evett alt üst giyinilmesiydi. Sanki döpiyes havası gibi duran bu tarz seçimlerle pek barışık değilim sanırım:) Neyse yakıştıran yakıştırmışsa sözümüz bu kadardır diyip pazar kombinime geçiyorum.
Ben dün yine emzirebilme tabanlı bir hafta sonu kıyafeti seçmiştim. Dedim ki günlerden pazar eee uyuyamıyoruz da artık ufaklıklardan (ama tabi hiç bir zaman uyanık da değiliz orası ayrı), o halde bir pijamalı kombin de benden gelsin. Ben giyinince beğendim hiç pijama olarak kullanmadığım pantolonumu.Artık o bir pijama değildir benim için:)
Üzerine çok severek aldığım tamamen emzirmeye uygun penye bluzumu giyindim. Aksesuarda coştum diyebilirim:) Sadece ve sadece pazar kombini olabilecek kıyafetimle tüm gün çok rahattım. Size de şiddetle öneririm;)
Eh o zaman bakalım nasıl olmuş?







Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden
Bluz: Herry
Pantolon pijama: Oysho
Babet: İnci
Gözlük: Ray-ban
Çanta:İnci





6 yorum:

minikkus dedi ki...

kumaşı itibariyle hic de pijama gibi durmuyo zaten kendisi. biliyosun scarf print 2 yıldır feci trendbaşı:) o yüzden iyi etmişsin pantolon gibi giyip kendini sokaklara atarak bebişim. tamamen emzirmelik bluzunle de cok şık olmuş;)
agzını gözünü yedigim kızın nerde, bu postta onu göremedim de merak ettim teyzesi olaraktan ^.^

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

aynen tatlım zaten kumaşına hayran giyindim attım kendimi sokaklara:)bebişim mi teyzesiii dur hemen koyalım bir tane bugünkü kombiniyle ve kuzeniyle:)

begum begum huuu dedi ki...

tatlım çok yakışmış pantolonun :))) ben bayıldım :) pantolonuna pijama diyerek onu şaşırtma :)


begumyagci.blogspot.com

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

teşekkürler beyb:)

Kuzununannesi dedi ki...

ay senın pıjamanı severım ben sende benım gıbısın arm party bılmem ne ya hep ıngılızce ya hep turkce:) cok tatlısın ben senın kombınınıııı cok begendımm tam guzel anne kombını:)) desenler takılar ohh mıss

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

peki peki gerçek miii:) çok teşekkürler, güzel anne sensin bikere:)Sevgiler