9 Haziran 2012 Cumartesi

cocuk da yapar kariyer de:)

Merhabalar herkese:)
Bugün belki yarım gün olan çalışma günümden faydalanıp sizler için bir dış çekim yapabilirim. Yapabilir miyim yaparım neden olmasın?Bakınız kimler neler yapıyor:)
(Hemen konuyu başlığa bağlamalıyım diye düşünüyorum farkındaysanız:)
Sizlere güzel bir haberim var. Belki bilenleriniz vardır bilmeyenler ise ayıp etmesin manasında hemen bilinçlensin hesabıyla paylaşıyorum. Dyt. Elvan Odabaşı Kanar, kendisi ablam olur. Onunla biz bir yolculuğa çıktık yaklaşık 8-9 ay önce. Evet ikimiz hamileyiz. Birimiz nihayet 21 Haziran'da doğum yapıyor. Bu hamilelik sürecinde çalışmalarımıza son sürat devam ettik. Şimdilerde (12 günü kalan tatlı ablamın ) izne ayrılmış olan kendisi yine yerinde duramadı:)
 Biz kendisini eve dinlensin diye gönderirken o çocuk da yaparım kariyer de söylemlerini sanki gerçekleştirmemişçesine 'en azından oturduğum yerden bilgilerimi paylaşayım daha fazla kişiye ulaşayım' diye harıl harıl yazmaya başladı. Gelen talebe istinaden Hürriyet Gazetesi okurları için tam 6 günlük bir yazı dizisi hazırladı.
Şimdi kimse ' ay beni hiç ilgilendirmeyen bir konu'diyip kenara çekilmesin, yutmam:) Hepimizin şu sıcacık günlerde tatil hayalleri kurduğunu düşünürsek bu yazı dizisini okumaya ihtiyaç var diye düşünüyorum ve minicik bir gazete fiyatına bu bilgilerin size yarından itibaren ulaşacağını ÖNEMLE duyuruyorum. Evet başlığımız 'DYT ELVAN ODABAŞI KANAR İLE DİYETİN DOĞRULARI VE DOYA DOYA ZAYIFLAMANIN SIRLARI'
'Yarın 10 Haziran
Merakla doluyor insan'
 dizelerimden sonra tam ard arda 6 gün sürecek olan bu yazı dizisini kaçırmayın diyorum ve hepinizi Hürriyet Gazetesi okumaya davet ediyorum
Hadi bakalım daha ne yapsın bu diyetisyen değil mi?
Bu bilgileri edinmek için kendisinden randevu almak oldukça zor ve masraflı iken doğacak Mavi Deniz adına şanslıyız bu ara:)
Not: Tamam yazı biraz şakacıklı olmuş olabilir ama kaçırmayın derim ben ısrarla...

Elbise: MACHKA:)
Çikolata: NESTLE:)
Elma: BİZİM MANAV:)
Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

2 yorum:

begum begum huuu dedi ki...

hemen yakalayalım yazı dısını:)


begumyagci.blogspot.com

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

:) teşekkürler fıstık:)