11 Mayıs 2012 Cuma

tak yesil yesil:)

 Herkese merhaba
Ah ah iş hayatı, nedir gardrobumun senden çektiği:) Özgür ruhuma prangalar geçiriyorsun bilesin:P
Sadece sitemkar bir girişle değil güzel bir yeşille karşınızdayım bugün. Fakat bu sefer kupa kıyafette değil aksesuarlarda;)
Neleri nasıl şekle soksam da bu günü de kurtarsam derken turuncu pantolonum, siyah tüylü bluzum(bir ara etekti hatırlarsınız) ve siyah ceketimle işte buradayım. Tabi bu kombinde en çok hoşuma giden iki canlı rengin siyahla olan iletişimi:) Siyahın yanında ne kadar da güzel duruyorlar değil mi?
Ablamın hediyesi olan yeşil penye kolyemi yeşil yüzüğüm ve yeşil bilekliğimle tamamladım. Küpe olarak ise bu kadar iddaali bir kolyeye ancak sarı altın toplarım yakışır diye düşündüm.
Saçlarım mı onları sıkıca minik bir topuz haline getirdim. Hem böylece makyajım daha net ortaya çıkacaktı.

Havaların grileştiği son iki günde enerjiye oldukça ihtiyaç var diye düşünüyorum.Bu yüzden grilere, kahvelere, siyahlara bürünmeyin lütfen. Hava yapıyor yapacağını bari siz yapmayın:)








Bu arada bir tüyo: Her zaman kıyafetlerde tek bir göz alıcı renk kullanmak şart değildir. Fakat renklerin yakınlıkları ve konumlanmaları çok önemlidir. Eğer benim gibi iddalı bir pantolon giyindiyseniz diğer rengi lütfen aksesuarda kullanmaya özen gösterin ve makyajınızın da rengarenk olmasından özenle  kaçının. Saçlara gelince madem renkler ve kombin ön planda o zaman ona toparlanıp oldukça sade olmak kalıyor değil mi;)


İşte bu kadar...

Sevgiler benden
Yani
Elvinodabaşıpekiyiden

4 yorum:

The Lizard Queen dedi ki...

pantolonun rengi harika.

http://the-lizard-queen.blogspot.com/

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

teşekkürler

Ciiden dedi ki...

Bayıldım yahu bloguna, ne hamileyim ne de evli ama buyuk bi merakla takip edicem:)
Sevgiler,
Cigdem

http://chicthem.blogspot.com

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

hehe tesekkurler zaten evlilik kismi degil de hamilelik gecici insallah daha fit vucutlarla farkli kombinlerde bulusucaz' cok seker bir yorum'sevgiler