12 Mayıs 2012 Cumartesi

soguk bir renk

'Burası soğuk soğuk odalar,
 yoksun ya neye yarar,
 örtünsem kat kat yorganlar amannn...'
Sabah işe gelirken havanın üzerine de bu şarkı çalıyordu Emre Aydın'dan, alın işte dedim 'güne, günün rengine ne kadar da uydu şimdi herşey'.
Merhaba bu arada herkese:)
Ben sabahları kalktığımda önce jaluzileri aralarım, böyle birden açmam yani! Kaçamak kaçamak bakarım arasından gökyüzüne. İlla ki belirleyeceğim ya; bugün renkli bir gün mü olsun yoksa renksiz mi?
Şimdi diyeceksiniz ne değişken ruh halin, ne kadar değişken önerilerin var:) 'Hani kapalı havalarda enerji versin diye renkli giyinecektik'
 Evet dün öyle bir şeyler demiştim değil mi? E iyi söylemişim, inkar ediyor muyum? Aşk olsun cık cık:):)
Dün dündür bugün de bugün diyerekten söylemimi değiştiriyorum. Çünkü tam da havanın rengine uygun iki rengi bir araya getirdim. Hatırlarsınız duman moru olan bir elbisem vardı işte o artık bir bluz:) Evet o da Mira'nın gazabına uğradı.
 'Mira'cığım ya sen daha dünyaya gelmeden annene fikirler vermeye başladın acaba biz bu işi seninle mi yapacağız ileride, hımm?'
 Nerde kalmıştık işte o artık bluz, altına beli lastikli akan kumaştan olan bir pantolon giyindim. Onun da rengi siyah. Sonra bir bakınayım dedim bu kıyafete neleri ekleyebilir,nasıl hareket katabilirim? derken aynı renkte olan küpelerim, morun tonlarından olan yüzüklerim ve deeee geçen yıl aldığım ve henüz taktığım fırfır çantam yamacıma geldiler:) Bildiğiniz pıtı pıtı yaklaştılar yanıma. Evet,sabahları bizim evde kıyafetlerle bir cümbüş, bir iletişim ki sormayın gitsin, çok eğlenceli çokkk:)
Bir gün beklerim:P
Her birini sevinçle karşıladım; aaa bu çok uyumlu, aaa benim böyle bir çantam vardı değil mi, aa işte bu yüzükler de tam bugünlük... derken bir bakmışım hazırım.
Saçlarım ise dün çok beğeni gördüğü için aynı modele bürünmüş durumda. Eşim bana çunli diyor ama kesin yazılışı böyle değildir, affola:)
Makyajım mı?Onda da pembe tonları kullandım ve işte karşınızdayım:)












Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
Benim anneler günüm hep hüzünlü geçer 2003ten bu yana... bakalım belki bu yıl biraz daha farklı olur Mira'nın varlığıyla...
Seni çok özlüyorum annecim:( Anneler Günün Kutlu Olsun...
Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun. Umarım çocuklarınızla bir ömür boyu sağlıkla ve huzurla yaşarsınız. Çünkü onlar sizin yerinizi hiç bir şeyle dolduramıyorlar...
Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

10 yorum:

Fiona loves beautiful things dedi ki...

great outfit!
you look beautiful masallah
xoxo

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

masallah:) tenks a lot
lovely from me

minikkus dedi ki...

bundan sonraki tüm anneler gününü keyifle kutlamanı diliyorum bebişim, mirayla bir ömür mutlu olun anne-kız. çok tatlı olcaksınız, şimdiden hayal edebiliyorum sizi:)
renkler soguk da olsa senin sevimliligin yetiyo ortamı ısıtmaya;)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

canımmm miniğimmm çok teşekkürler inşallah:)öpüyorum çok o sevimlilik de size ait efenim:)

Doorstepping dedi ki...

Zayıf hamile gördüm mü cok hoşuma gidiyor, hele de güzel giyinen :)
Ben de son 2 ayda feci şiştim, önlenemez bir şeydi gerçi balon gibi şişmek gibi birseydi.
Ama önemli olan 7-8 ay aşırı kilo almamak. Dogum yaptıktan sonra da cok üzülüyor insan boşuna aldığı kilolara :(
Neyse tarzına bayıldım, takipteyim artık :)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

Çok teşekkür ederim çok da zayıf bir hamile sayılmasam da 7,5 ayda 10 kilo aldım asıl bundan sonra büyüyormuşuz onu anlamış durumdayım:)
Takip için teşekkürler. Bu arada kızın çoooook çokkk tatlı:)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

iyi de topuklulara doktorun kızmıyor mu?

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

Sedacım doktorum kızmıyor ama ben zaten sadece kısa süreliğine giyiniyorum daha sonra müdavimi olduğum babetlere geçiyorum:)Topuklular sizler için, babetler Mira'cık için;) Ama ben de şaşırmıştım doktorun kızmadığına, ama tabi belli bir boyutta olanlarına:)Yine de giyinemiyorum çekim dışında orası ayrı, sevgiler

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

ben de 6. aydayım şu an, 2-3 defa topuklu giydim sadece diyebilirim.. ilk 3 ayda dolgu giydim sadece. onu da bıraktım sonra:)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

öylemiii:)kutlarım kız mı erkek mi olacak? hangisinde rahat ediyorsan onu giymeli bence ama her ikisinde de aşırıya kaçmamak gerekiyor ben her ne kadar yere en yakın babetleri sevsem de o bile kimi zaman bel ağrıtıyor. Bu kadar olacak sanırım değil mi Seda annecik nasıl olsa geçicek bu günler:)benden sevgiler