24 Mayıs 2012 Perşembe

pervane bluz:)

Akşam üzeri aklıma düşen bloğum 'beni bunun için mi açtın' diyordu bana:) 'Ne de bahtsızmışım tam da hamileliğine geldim' i de ekliyordu ardından.
İşte bu nedenle kısa da olsa bir kaç satır karalayıp çıkacağım;)
Oldukça rahat kıyafetlere yöneldiğim bu günlerde kurtarıcım işte bu üzerimdeki pervane bluzlar. Onlar kimi zaman eteğiniz olabilirler ya da alındığı ilk günden beri etek olarak tasarlanmalarına rağmen sizin için bir bluzdan öteye gidemeyebilirler. İşte bu etekte benim için öyle. İlk aldığım günden beri kendisi benim çok severek giyindiğim cici pervane bluzum:)
Üzerine bugün kısa ceketimi giyindim. Bolerolara oldum olası ısınamayan ben, bu kısa ceketleri severek kombinlerimde kullanıyorum. Altımda bu süreç için kendisinden daha rahatı olmayan pantolon taytım var. Babetlerim ise yeni. Yani babet koleksiyonuma bir yenisi daha katıldı. Önceden olsa o sarı zincir detayına takılır hayatta almazdım ama ne yalan söyleyeyim bu sefer beğendim.
Saçlarım gittikçe uzuyor ve ben daha çok uzamalarını istiyorum:) Uzun saçlı bir anne olup kızımın saçlarını da uzatmak istiyorum:)
Bugün itibariyle 31 hafta 3 günlüğüz. Artık Miracık karnımda dalgalanmaya başladı ve hareketleri dışarıdan oldukça net gözleniyor.
Ben sabırsızlıklar içerisindeyim:) Bu arada yakında minik bir karnı burnunda partisi yapmayı düşünüyorum ve tüm detaylar için fikirler oluşmaya başladı bile aklımızda:) Yapmamış olmayalım değil mi, ilk defa anne oluyoruz neticede:)
Not: Bu arada Haziran Sıfır Kalori'yi okumayı unutmayın;)






 bluzun o yakasında bağlamış olduğum ise eteğin kemeri oluyor efenim:)Uçlarındaki işlemelere bayılıyorum!

Pervane bluz/etek: Mango
Mini ceket: Mango
Pantolon Tayt: Stradivarius
Babetler: AK Anne Klein
Herkese bol bol sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

4 yorum:

amber dedi ki...

cok tatli ve yaraticisiniz eteklerin bluz olarakta degerendiilmesi harika bir fikir aklimda olsun:))

begum begum huuu dedi ki...

bence doğumdan sonra etek olarak pek ala üstünde görüp aman ne güzelmiş diyebiliriz:)))) uzun saçlı anne ol dünyanın en minnak annesi ol emi kuzum sen :)


begumyagci.blogspot.com

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

teşekkür ederim:) bence de denemelisin, çok da şık olanları çıkıyor;)Sevgiler

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

seni etek sever seni:) tabi bir eteğin etek olma dışında kullanılmasına hemen de içlendin değil mi:) Yerim seni teşekkürler canım tabi ki giyinirim -gelsin bebek gitsin göbek- deneyiminden sonra:) Öpüyorum, sevgiler