25 Mayıs 2012 Cuma

pembelerin gücü adına...

Herkese bulutlu günün inadına güneşli bir gün diliyorum, (hamile duası bu olur mu olur:)
merhabalar o halde;)
Direk konuya giriyorum vee
şimdi beni tanıyanlar bilirler ya! Ben pembenin bazı tonlarını hiç ama hiç sevvvmemmm:) Hatta gidip işte tam da o tonları sevmeyen de bir eş bulmuşum ya kendime şaşarım kalırım... Şimdi bir de üstüne bizim kızımız olacak ya hani tanırsınız Mira! İşte bu nedenle alıştım artık ben pembelere hem de tüm tonlarına:) Ama tabi ki hala ısrarlardayım -kızlar pembe giyinir- yerleşkesini kızımdan oldukça uzak tutacağım. Giyinsin giyinsin ama kız olacağı için değil,severse yani :)
Neyse kıyafletlerime gelelim: üzerimdeki ise en sevdiğim pembe onu şöyle bir kenara ayıralım; böyle uçuş uçuş sanki üflesen kaybolacak türden bir pembe. İşte bu renk; haki yeşil, siyah, gri ile inanılmaz güzel kombinleniyor. Ben ise siyahla kombinledim çünkü diğer renklerle kombinleyeceğim tüm kıyafetlerim artık benim bedenime değil başka bedenlere ait gibiler. Sanki hiç benim olmamışlar da ben onları başkasından ödünç almışım:) İşte o denli artık dar geliyorlar!!!
Sanırım hamilelik sonuna kadar dar gelmeyecek yegane elbisem olan penye siyah elbisem ise yine baş tacım. Dün aldığım yargıcı fırfır küpelerim bugünkü kıyafetime ilham verdi. Hadi bakalım pembeler toplaşsın diye seslenince kıyafet odasında ben, bir baktım kemeridir, çorabıdır, yüzüğüdür, kolyesidir bir araya gelmiş:) Eh giyindik taktık takıştırdık fena da olmadı. Hava da madem oldukça serin üst raflara kaldırdığım angora pembiş kazağımı omzuma aldım üzerine de uzun siyah ceketimi giyindim.
Evet, kolyelerden biri mavi deniz eee o kadar da olsun mavicik kendini her yerde farkettirsin değil mi teyzecim:)
İşte bugün böyleyiz a dostlar...

boğum boğum oluyorum ben gitgide ama artık pek de takmıyorum bu kadar düzenli beslenmeyle ancak bu kadar az kilo alınabiliyor:):)
Hem penye elbise ya onun da suçu var tabi
hah bir de şu kemeri göğüs altına bağlayınca alın size gövde kısa göbek ortada bacaklar uzun bir vücut:):)


duyuyor musunuz'ben çok büyüdüm annecim' diyor mira:)


kemerin de rengi her ne hikmetse hiçte pembe görünmemiş:) hakkaten öyle değil yahu:)



Bu arada zannederim Miracık dün dönüş yaptı tüm kıpırdanmalarından çok çok farklıydı, bakalım 28 inde öğreneceğiz:)




Elbise: Benetton
Deri kemer: Mango
Angora kazak: Mustang
Ceket: Zara
Takılar: Zafer Beşikçi

Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

8 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

canımcım çok yakışmış pembe tonlarıda walla, hamılelıkte bi okadar çok yakışıyor sana hep söylüyorum...walla resımlerine bakınca çok imreniyorum...ne güzel bir duygu olsa gerek bu yaşadıgın...Seneye bende istıyorum karar verdim iyice :) Bu arada böyle uzun blazer ceket arıyordum...yeni mi aldın zara'dan?

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

:) teşekkür ederim prensesim:)gerçekten güzel bir duygu... tabi ki zor zamanları da var hamileliğin ama her kadının yaşaması gerekiyor diye düşünüyorum ama gerçekten istediğinde:) Umarım senin de kendin gibi tatlı bir bebişin olur seneye;)ceket zaranın geçen sezonundan maalesef, şimdi var mıdır?Ama yine de bak çünkü çok kullanışlı özellikle göbek olmayınca ki duruşu çok şık;) sana da çok yakışır sevgiler

begum begum huuu dedi ki...

cok pembiş çok şeker :) en buyuk hayallerımden bırı suan senın ve ablan gibi sağlıklı bi hamilelik geçirmek:) ben biraz abur cubur severimde :)))


begumyagci.blogspot.com

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

ablamın bir sözü var:) abur cuburdan korkman ama abur cubur bilgiden korkarım diye:) Yani aslında onlar da hayatımızda olabilir kesinlikle yasak değiller mahrumiyet duygusuna sokmamak lazım kendimizi.Sadece dengesi önemli muhakkak vücudunu tüketmen gereken bazı şeylerden mahrum bırakıyorsun ki canın aburcubur istiyor;) Bi o günler gelsin güzell sağlıklı bir hamilelik geçirtiriz sana biz minnakım. teşekkürler öperim

Hande Ne Yapıyor? dedi ki...

merhabalar:) çok sevimli olmuşsunuz pembelerle:) takipteyim sevgiler:)

Kuzununannesi dedi ki...

boyle guzel bır anne masallah nasıl guzel kombın olmus pembe ve sıyahı cok severım zaten :))) bayıldımmmmmmmmmm mırayada:)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

merhaba:) çok teşekkürler , sevgilerr

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

:):) mira artık kendini oldukça belli ediyor desenize:) öyle mi gerçekten her iki renk yakışıyor, takip ve güzel yorumlar için teşekkürler, sevgiler:)