17 Mayıs 2012 Perşembe

ıncılerım döküldü toplayamadım:P

Herkese Merhabalar,
büyüyen karnımla çok barışık olsam da artık gardrobumla tam olarak barışık olamadığımdan post yapmaya bazen ara veriyorum. Kusura bakmayın lütfen...
Yine de bulup buluşturduğum zamanında -bu çok bol giymem ben bunu niye almışım ki-dediğim kıyafetlere gidiyor artık elim. Size tavsiyem hamilelik henüz yaşamadıysanız dolabınızda var olan bol kıyafetleri sakın ama sakın elemeyin!Hem ne demiş büyüklerimiz sakla samanı gelir zamanı:)
İşte bugün karşınızda gördüğünüz benim sakladığım samanlardan biri:)
Toz pembe, ipek saten, fırfırlı bir elbise giyindim bugün. Üzerine havanın yağmurlarla gelen serinliğinden nasibimi almamak adına siyah uzun diz üstü ceketimi giyindim. Boynuma dolanan inciler beni eskilere götürdü ama neyse ki geri getirdi;)
Saçlar artık bir müdehale görmeli çünkü ben bu modellerden iyice sıkılmaya başladım:( Fakat iş sırasında da en kullanışlı modellerdir topuzlar , tabi ki onu atlamayalım..
Bu pazar çok güzel bir pazar olacak çünkü, ablacığımın Karnı Burnunda Parti'si varr. Her dönemine güzellik katan ablacığım bir de bu partiyi yapmaya karar verdi. Yerinde duramıyor ki afacan. Tam diyoruz yavaşlayacak sanırım ama ıhhh yok öyle bir alternatif. Ama iyi ki de böyle çünkü akılda kalanlar aslında tam da bunlar yani yaşananlar...
Partinin konsepti Mavi Deniz'in ismine yakışır bir şekilde olacak yani deniz temalı ve beyazlı mavili.Katılacak olanlardan mümkünse eğer  mavi ve beyaz kıyafetler tercih etmeleri isteniyor. Fakatttt ben hala ne giyineceğime karar vermiş değilim:( Oysa ki bir düğün için nedime neyse o gün için de en önemli kişilerden biriyim:P Koskoca teyzeyiz yahu (evet koskoca resimlere bakınca belli oluyordur zaten:P) Bir kısır döngü haline dönüşen kıyafet tarzıma bir de renk kısıtlaması gelince sonuçlar bakalım nasıl olacak:):) Parti sonrası yapacağım post için ise sabırsızlanıyorum. Bu arada fotoğraf çekimi için Aylin yine bizimle:) Eminim şahane kareler çıkacak ortaya:)
Tüm sevenlerimiz yanımızda olacak...
Hadi bakalım, güzel bir parti olsun:)
Aaa bu arada işte böyleyim ben bugün:)



 Elbise biraz kırışmış oturarak çalıştığım için;)














Ceket: Zara
Elbise: Hatırlanmayan bir butikten:)
İnciler: Zafer Beşikçi
Babet: Nine West
Sevgiler benden
yani
incili elvinodabaşıpekiyiden:)

6 yorum:

Beauty Follower dedi ki...

Very chic outfit!

begum begum huuu dedi ki...

ehehehhe tam bi kız annesisin şuanda farkındamısın kuzucum:) çok yakışmış elbise:) çok güzel olmuşsun sen gene ben topuzunu çok beğendim bilesin:) Ay ne güzel bi parti o karnı burnunda :) bayıldım walla:) hemen post yapılsın:)


begumyagci.blogspot.com

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

değil mi ben de pembeleri giyince kendimi kız annesi gibi hissediyorum her ne kadar renklerle cinsiyetleri bağdaştırmayan biri olsam da:) içimize işlemiş desene:) çok teşekkürler tatlım parti sonrası post için son bir kaç gün:)öpüyorum

Aysel dedi ki...

Blogunuzu ve tarzinizi cok begeniyorum.zara ceketinize bayildim buarada :)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

çok teşekkürler:) çok sevindim, sevgilerimle

Nihalce Handmade dedi ki...

çok sevimli olmuşsunuz:))