3 Mayıs 2012 Perşembe

cizgiler

'çizgilerdir insanın yaşanmışlıklarını bir nebze olsun ifade eden. Hani; neler yaşamışsın, nasıl yaşamışsın, nasıl bir insanmışsın az çok tanımlarlar. İşte o nedenle severim ben çizgileri, hem yüzdekileri hem de tüm anlatmak istediklerimizi anlatan çizgili gözleri...
Belki işte bu nedenle seviyorumdur çizgili kıyafetleri...'

Bugün böyle bir giriş yapmak istedim nedense!
Hava bozuk, vücudum biraz ağır ama yine de güzel bir gün herşeye rağmen.
Dün bebişimizi görmeye gittik biz:) yumuduk yumuduk yanakları var şimdiden:)doktorun söylediğine göre de çekik çekik gözleri. Tam bir karışım olacak sanırım bizim Mira'cık:)Anneciğinden de babacığından da bir şeyler alacak. Çizgiler mi zaten çizgiler hayatın ona armağanı olacak. Umarım hep güzel şeyler yaşar ve o çizgiler güzel şeyler hatırlatır ona.
28 Hafta 3 günlüğüz şuanda. Yani 7 aylık olduk sonunda.
Yazdıklarım mı giydiklerime ilham verdi, yoksa giydiklerimi mi yazdıklarıma tam kestiremesem de; bugün çizgili rahat bir pantolonla karşınızdayım. Artık göbeğin önde gitmesi dolabımdaki rahat kıyafetlerin hızla azalmasına neden olsa da çok mutluyum ben onunla:)
Renklerimiz bugün siyah ve beyaz. Pantolon bir iki yıl önce almış olduğum ve aldığımdan beri keyifle giyindiğim bir pantolon. Üzerine v yaka bir badi ve kısa ceketimi giyindim. Bir de bolca aksesuar kullandım.Boynumdaki gümüş kolye ablacımın mezuniyet hediyesiydi yıllar yıllar önce:) Ne çok zaman geçmiş üzerinden. Yanındaki ise kemer. Boynuma dolayıp baktığımda çok hoşuma gitti.
İşte böyleyim ben bugün

 Topuklu ayakkabı sadece fotoğraf dekoru yoksa babetlerimle birlikteyim...


 Miracığın büyüdüğünü fotoğraflardan daha net anlıyorum

O kenardan görünen de ceketimin etiketi sanırım:) Bir de nedense insan hamileyken sürekli karnına dokunma ihtiyacı duyuyor ve bunu farketmeden yapıyor:)
 Hehe bu fotoğrafı görünce üniversite yıllarım geldi aklıma:) Saçta kalem;)
 Pantolonum oldukça rahattı, sanırım her gün giyinebilirim:P
sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden
Pantolon: Polo Garage
Ceket: İpekyol
Badi: Tally Weijl
Kemer: İpekyol
Takılar: Her biri başka bir yerden başka birinden hediye ve hatıra

4 yorum:

begum begum huuu dedi ki...

HAmile Rockker çok tatlı:) pantolon çok güzel durmuş:))) maşşalah hiç 7 aylık değilsin ben heralde 16543 kilo olurum:) kolyede çok güzel ve kemeri boyna dolama fikrine bayıldımn elvincim:)


begumyagci.blogspot.com

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

Rockker:) teşekkürler canım sen hamile kalınca ben sana destek veririm merak etme ne de olsa diyetisyen tanıdıklarım var:P Kemerleri bu şekilde kullanmak çok keyifli öneririm eminim sen daha güzellerini kombinlersin, sevgiler

Unknown dedi ki...

Bu ne güzellik böylee :) Çok spor çok cici bir kombin olmuuş :)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

;) teşekkür ederim Kubicim, artık spor kıyafetler ancak kurtarıyor bu kocamik göbeği:)sevgiler