9 Mayıs 2012 Çarşamba

Civciv sarısı ve su yesili

Merhabalar herkese,
kıştan çıktık derken siz de dışarıdaki beyaz beyaz pamukları görüyor musunuz? Üstelik kendileri erimiyor, bir yerlerde toplarlanıp yumak oluyorlar:) Arabanızı sürerken üstünüze üstünüze geliyorlar ama bana, henüz bu yıl alerjim depreşmediği için mutluluk veriyorlar. Alerjisi olanları ise hatırlamamı sağlıyorlar.Off offf ne haldesinizdir kimbilir?
 Neden bahsediyorum tabi ki Kavaklıdere civarında olan biri olarak polenlerden.
Her mevsimin ne kadar kendine özgü baş kahramanları var değil mi? Bu ayların ise özellikle Ankara'da ve Kavaklıdere civarındaysanız  bilirsiniz,başkahramanı polenler.
Bizler ne giyinelim diye düşünürken ağaçlar kabarık kabarık yapraklarını giyinmiş durumda, üstelik yollara salkım saçak dökülüyorlar. Modaya kimi zaman ilhamı doğanın verdiğini düşünüyorum. Öyle renkler bir araya geliyor ve öylesine yakışıyorlar ki insan - ben bu iki rengi kıyafette de kullanmalıyım- diye düşünüyor. İşte ben de bugün o yeşilliklerin üzerinde yer alan sarı sarı çiçekleri baz aldım giyinirken. Konunun -üzerime olan ender elbiselerden- başlığı ile ise hiç alakası yok:P Nedir ki bana her şey olur:P :)
Gevezeliğime ara veriyor kombinin detaylarına geçiyorum.
Su yeşili keten-koton karışık kumaşlı elbisemin beline sarı bir kurdele kullandım bugün. Amaç sarı ayakkabılarımı giyinmekti. Sonra üzerime bir de her ihtimale karşı hırka almalıyım derken işte bu iki renk bir araya geldi.
Bu kadar renkli giyinmişken çok fazla aksesuara gerek olmadığına karar verdim ve çantamı alıp çıktım evden. Evet bu kıyafet iş hayatı için -bana göre- pek uygun değil.Özellikle belirli pozisyonlar için.  Bu nedenle örnek almaktan önemle kaçınınız!
Ama hamileliğin belli bir ayından sonra sanırım bu çok da önemli olmuyor:)
Neyse ben işimin başına dönüyorum ve hepinizi öpüyorum:*
İşte böyleyim ben bugün




 Kurdele Mira'dan daha fazla darbe almamak adına elibsenin altından bağlanmıştır!:)
Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden
Elbise: Benetton
Hırka: Twist
Ayakkabılar: Benetton
Kurdele: Cemileciğimin benim için hazırlamış olduğu kurdele kavanozundan:)

1 yorum:

begum begum huuu dedi ki...

polenler birçoğumuzun başının belası... Beni kaşındırıp hapşurtuyorlar:( ama napalım bahar süper bi mevsim belindeki o kurdele gibi:)


begumyagci.blogspot.com