1 Mayıs 2012 Salı

2. Ipek Kadınlar da gecti gitti:)

Ve yeniden merhaba,
‘İpek Kadınlar geliyor, az kaldı, pek yakında, bu yıl ikincisi olacak, daha da bir güzel olacak’ dedik ve sonunda getirdik ve de geçirdik. Pek bir keyifli pek bir ışıltılıydı bu yıl ki. Her yıl biraz daha güzel geçmesi bir sonraki için insanı şevklendiriyor. Evet, konuklar ,konuşmacılar, davetliler, menü, müzik her şey ama her şey çok keyifliydi. Sanırım tek kusur bu yıl birazcık erken başlaması olmuştu. Hatırlarsanız başlangıc saatimiz bu yıl 11:00 di.Zannederim gelecek yıl yine 13:00 de başlaması daha iyi olacak! Notlarımız arasına alışmıştır efendim;)
Peki Stileo ne yaptı o gün?
Gerçekten çok şık özenle gelenler kimlerdi?
Ve sözümü tutup da kıyafetleri irdeleyecek miyim? Sanırım yanıtım evetJBu kadar duyurduk diye düşünüyor ve etkinlikten birkaç kareye geçiyorum.
Stileo kimleri beğendi, hangi kombinler ön sıradaydı ve günün rengini kim giyinmişti? Eh tabi merakları gidermek adına Stileo o gün ne giyinmişti fotoğrafını da ekleyeceğim.Fotoğrafların devamına pek yakında www.ipekkadinlar.comdan ulaşabilirsiniz.
Sevgiler benden;)



Günün en şık ı bana göre; incecik fiziği ve sade görüntüsü ise Özlem Yıldız Serter’di. İnanın torpil yok ben kendisini çok beğendimJ
Günün en ipeği tabi ki Dyt. Elvan Odabaşı Kanar’dı ;)Helenistik bir ipek tulum ile tüm ipek kadınların karşısındaydı. 8 Aylık hamileye göre ise oldukça fit ve dinamikti;)
Günün en sempatiği ve en rahat giyineni ise tabi ki Mert Fırat'tı:) Çok keyifli bir sunum yaptı kaçıranlara geçmiş olsun;)

Günün en tarzı ise İmaj ve Sitil Danışmanı Aysun Kaba idi. Frak kesim ceketi ve toplu saçları beraberindeki kırmızı ruju oldukça dikkat çekiciydi. Ceketin şıklığına bakar mısınız?
Günün en modaya uygun giyineni zarafeti ve mütevazılıği ile Oyuncu Aslı Tandoğan’dı.Beyaz dantel elbisesi kendisine çok yakışmıştı. Sürpriz yaparak İstanbul’dan İpek Kadınlara katılmak için gelmişti.
 Ben ise uzun uzun elbise arayışımdan sonra ne yazık ki aldığım elbiseyi giyinmedimJSon bir kararla yıllara meydan okumuş yıllar öncesine ait bir kıyafeti tercih ettim o gün. Uzun etek boyu ve uzun kollarını toparladıktan ve yakasına kalın bir kurdele kullandıktan sonra kıyafet benzeri olmayacak hale gelmişti gözümde. Ve içinde tüm gün oldukça rahattım. Tek rahatsızlığım ise oldukça yüksek topuklu ayakkabılarımdı ve daha fazla dayanamayıp yerlerini babetlere bıraktırdımJ


Bu arada ipek blogerlarım da oradaydıJ Tatlı Minikkuş ve Loves From Fashion beni kırmayıp geldiğiniz için teşekkürlerJPostlarınızı merakla bekliyor olacağım…
Bir kaç kare de genel olsun...





bu çok güzel bir fotoğraf:) Çok güzel gülmüşler...
İşte karşınızda ipek kadınlar ekibi, emeği geçen herkese teşekkürler benim güzel ipeklerim:)
Biz bu yıl bebekten kaynaklı göbekliydik:) Ama söz bir sonraki yıl sadece bebekli olacağız;)
3. İpek Kadınlar etkinliği için şimdiden heyecanlanmaktayım neyse ki daha 1 yıl varJ
Hadi bakalım bye:)

1 yorum:

minikkus dedi ki...

allam allam ne kadan da tatlısınız abla-kardeş <3
ve aman yarabbii, benim tipe gel :P