17 Mayıs 2013 Cuma

yeşillik ve itirafın önemi!

Herkese yine ve yeniden gri bir Ankara sabahından merhaba
Giyinmek için zorladığım günleri sıralasam sanırım bugünü en birinci seçebilirim. En birinci ama!
'Havaya güven olmuyor' gibi klasik bir söylem sonunda benim de ruhumu etkiledi tatlı okuyucum. E netice de ben de bir insanım! O nedenle muhtemelen bu yıl son kez  tüylü elbisemi giyineceğim. 
Daha önceden bu kombini yapıp post yapamamıştım ve içimde kalmıştı. O nedenle gri havayı fırsat bildim. Tüylü müylü grili beyazlı siyahlı bir kombin yaptım. Aa unutmadan bir de yeşilli. Tabi kombini beslerken de yeşillik şart!
İtiraf a gelince; biz de ablamla tüm kız kardeşlerde olduğu gibi bazen gardroplarımızı karıştırırız. Bir bakarız kendi gardrobumuzda değil de diğerimizin gardrobundayız:):) Tamamen bilinçsiz yani!
İşte yine öyle bir günde vuruldum ben bu yeşil ciciye. O gün bu gündür de yapıştım. Meğer ben bir ayıp yapmışım. Ayıp da şu ki; meğer bu bir hediyeymiş ve ben hediye eden kişiyi zikretmeyi unuttum. Bugün diyorum ki 'nerden buldun bu şirine şeyi ya? Aa Elmas Hanım hediye almıştı' diye bir yanıt. 
İşte bu nedenledir ki postum Elmas Acar a geliyor efendim. O nasıl da tatlı bir yeşillik. Hediyeniz güvenli ellerde ama söz veriyorum eni sonu iade. 
İtirafımı yaptığıma ve bu cüzdanı bolca kullandığıma göre fotoğraflara geçebiliriz









Elbise: Yargıcı geçen sezon!
Gömlek : Club Beymen
Stiletto: Hotiç
Saat: Burberry
Yeşillik: Elmas ACAR:)



8 yorum:

Nihalce Handmade dedi ki...

Ben her zamanki gibi senin o sevimli boncuk boncuk bakan güzel gözlerine bayıldım.Niye bu kadar sevimlisin ki :))Elbise çok iddalı çünkü tüylü bu iddalı elbiseyi de ancak bu kadar güzel bir fizik taşıyabilirdi.AAA unutmadan kolyende çok şık.Sen şık kıyafet şık şık şık şıkkkkkk :)) <3

fatoş dedi ki...

Lütfeen o güzelliğe cüzdan diyerek yetinmeyelim güzel baayaan, o bizim tatlı Miracığımızın #dişkaşıyıcı' sı değil mi aynı zamanda :) Kendisi doğal güzelliği olan bir nesne olmasının yanı sıra Lokumellamızı hatırlattığından biz takipçilerinde göz bebeği oldu bile:):):)
Yine her zamanki gibi çok güzel ve bir o kadar da zarifsiniz diyorum ve kucak dolusu sevgilerimi yolluyorum...

Unknown dedi ki...

aahahahahaaa yerim len seni,seni de itirafını da yerim afacangillerden olma elvinim <3<3 kardeşlik de bu değil midir; senini benimi olmayan,sorgusuz sualsiz yegane duygu..<3
elbisenin bu halini de çok beğendimm ayrıca içindeki sen olunca sonuç ortada ;)yeme de yanında yat gel bize bazı bazı <3

minikkus dedi ki...

aahhaha peki ben buna şaşırdım mı? kardaşyanların birbirinin dolaplarının karıştırmasını, hatta cogu kez digerinin dolabındakileri cekici bulup götüm götüm o dolaba sızmasını hayret verici buldum mu?
Tabiki hayır bebişim, tabikisi hayır :)))
bence artık bizim de dolaplarımızı karıştırma zamanımız, özellikle de benim şu tüylü elbiseyi ve yeşil idügü senden çalma zamanım gelmiş <3

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

canımmmm teşekkürler çok tatlısın ki sen de onu napalım?
Evet biraz iddialı ama işte gömlekle falan böyle katlanır hale geliyor çok sevimli kızzz dokun bak anlayacaksın :):):)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

ne şaşırcan beeee sen de şaşırırsan kız kardeşi olmayanlara şaşırma hakkı kalmaz ki aynı zamanda da aynı topraktan fındık yemiş adamız tabi benzicez hahaha.
Taam paketliyorum bak almassan karışma elbisenin tüylerini yolabilirim ya da yeşile de boyayabilirim. Yani yaratıcılık konusunda sonsuz seçenek sunabilirim
Öperim bir de bak bunu iyi yaparım

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

fatoş: tamam tamam haklısın ki o bir dişaparatı hem de miranın. zaten her şey onun olsun cık cık ahahaha anneye bak delirdi:):)
canım benim çok teşekkürler itinalı takibin için ise benden de bol sevgiler.

Cemile: Cemilem ayıp ediyorsun insanların yorumlarını ben yanıtlayacağım sen değil. Ayrıca yanıt bile değil yazdığın olsa olsa iltifat hahaha. Ben de seni yerim bir ara vereyim giyin tatlım şunun şurasında 2 günlük dünya senden mi sakınıcam hahaha

Unknown dedi ki...

ahahaahaaaa nasıl olmuş ki o yeaaa!!nasıl fesat bir insanım hihihi
ayrıca ne malum sana yardım etmek istemiş olamaz mıyım hiççç yanee! :)