23 Mayıs 2013 Perşembe

vizonun renklerle dansı!

Herkese merhaba,
size bugün bir rengin geçmişinden ve günümüzdeki prestijinden bahsedeceğim. Pek tabi tüm aktarımlar benim gözlemlerimden oluşacak:) Herhangi bir araştırmadan destek almadığımı önceden belirteyim de kaynak belirtmemişsin demesinler:):):)
Rengimiz vizon!
O ki yıllarca babaanne hırka rengi, çarşı pazar bluz rengi olarak tanımlanırdı bir çokları tarafından. Yani bu rengin giyineni olmanız için yaşınızın az buçuk kemale ermesi gerekirdi ha bir de ruhunuzun tabi ki:)
Ten rengi de önemliydi mesela! Eğer esmersen giyindiğin renklerin başında gelirdi vizon!
( Fakat  burada doğruluk payı vardı bana göre. Çünkü her tene her renk gitmez hatta bazen gelir ve yakışmamasına rağmen gitmek bilmez o bedenden. Söylesen olmaz söylemesen hiç olmaz...)
Sarışınlar, beyaz tenliler, küllü kumrallar ise bir o kadar uzak dururlardı ondan. Ta ki kıyafet modelleri boyut değiştirene, renkler neonlaşana kadar. Ne zaman ki hayatımıza neon renkler girdi vizon da bir çokları tarafından tercih edilen oldu. 
Yoksa değil mi? 
Evet değil! Hala bir çok kişi korkuyor bu rengi giyinmekten.
Hı işte tam da bundan bahsedeceğim;
eğer ki hiç giyinmediğiniz bir renkse vizon, neonları onunla sadeleştirebilir, bu çok sade olan rengi de neonlarla fark edilir hale getirebilirsiniz. Tıpkı benim gibi ;) 
Benden tavsiye birkaç parça bu renkten dolabınızda bulundurun. Sadeleştirmeye yani inceltmeye yararı çoktur. Sert olan bir içkiyi yumuşatmaya benzer vizonla diğer renkleri kullanmak. 
Bakalım sizde günlerdir giyindiğim sarı ve tonlarından bıkmadan vizonla olan uyumuna bakıp değerlendirme yapabilecek misiniz?















Postu telefondan yazdığım için oldukça zorlandım:) Bu nedenle neyin nereden olduğunu yeni yazabiliyorum!
Etek: Sisley
Bluz: Zara (minikkuş hatırlarsan birlikte almıştık:)
Hırka: Zara
Çanta: Max&Co
Ayakkabı: Nine West
Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

2 yorum:

minikkus dedi ki...

neyin nerden oldugunu yazmamışsın, etegi merakla beklerken apışıp kaldım olum:))
sana sarı "aşırı" yakışıyo bilesin <3
güzel saçlarından da sen sorumlusun, onu da söyliyimki aramızda bi anlaşmazlık olmasın. uzadıkça güzelleşen ve rengi her geçen gün biraz daha şahane olan saçlarının Mira'ya da miras kalması ne güzel bi anne jestidir ^.^
vizon pek sevmem, ama seni severim, sarıyı da severim, etegini de <3 o sebeple sikinti yok :D
öperim, yola çıkmadan önce öpiyimki haftaya kadar yetsin <3

Nihalce Handmade dedi ki...

Minikkuş benden önce davrandı iş yoğunluğundan.SARI SARI SARI diyorum tek kelime ile saçlarında süper olmuş.Fotoğraflar harika sen harika daha ne denirki :)) sevgiler...