20 Mayıs 2013 Pazartesi

+ bir renk

Merhabalarrrrr dostlarrrrr:)
enerji dolu 2 gün geçirdim bu aralar...
Miracığımla güzel bir hafta sonu, Demir'in diş buğdayı, evde dinlenmece, kendine vakit ayırmaca, işlere sakince kafa yormaca, fikirler üretmeceli iki gündü. 
Sade soft renkler seçtim çünkü bu iki gün boyunca arındım. Yani tamamen bilinçli bir kombin. (Kombinlerin bir amacı bir mesajı olmalı değil mi? :)
Üzerimde sütlü kahve hatta süt tozu kıvamında bir renk göreceksiniz. 
Kamu spotu: Bu arada süt tozu yerine light süt kullanırsanız hem daha çok kalsiyum almış olursunuz ki bu biz kadınlar için çok önemli hem de kilo kontrolünüz açısından daha sağlıklı bir tercih yapmış olursunuz:) 
Ben mesajımı vereyim de gerisi size kalsın:P
Üzerinde de + bir renk daha. Eski evlerin boyası çıkmış duvarları vardır. Onların önünde fotoğraf çekindiğinizde harika kareler renk geçişleri çıkar ortaya. İşte bu tahta mavi kolye de onu hatırlatıyor bana ve umarım beğeneceğiniz fotoğraflar çıkartmıştır ortaya.
Kolyeyi bana hediye eden kişiyi unutmadığımı belirtmek isterim. Hafta sonu gezmelerim şimdi darıltmasın onu! En kısa zamanda seninle de birlikteyiz tatlım;)
İşte karşınızda +bir renk + bir bebek +bir ....
her zaman hayatıma artı bir ekleyen kızım, mira yıldızım ve canım kocacım:)
her zaman hayatıma +bir katanlar ailem  ve dostlarım 
İyi ki varsınız










Mavi Deniz İstanbul dönüşü Mira ya bir sürpriz yaptı. Mira akşam uykusuna geçmişti ama o gelip ilk converse ni getirdi. Elinde çantayı tutuşunu görmeliydiniz ve benim yediğim gibi ellerini yemeliydiniz. 
İşte Demir'in diş partisinden kareler ve ilk conversemiz;)



Sevgiler benden
yani
elvinodabaşıpekiyiden

9 yorum:

Nihalce Handmade dedi ki...

Kolyeye,sarı ayakkabılarına,yıldız broşuna bayıldım :))) ben zaten sana bayılıyorum kiii:) sizi ziyarete gelince ancak beni Mira ayıltır :)) sevgiler...

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

nasıllllll geliyor musun gerçek miiiii <3<3<3 açılışa gelsen keşke:) teşekkürler tatlım broş miracığımın doğumu için teyzesinin yaptırdığı keçeden tatlışlar. Tam senlik yani:)

minikkus dedi ki...

tek renk giymeyi herzaman cok severim, sen de pek güzel ve yerinde yapmşsın bebeyim, ince zevkine saglık <3
ha bide o kolyeyi görünce bende de bi alaçatı evleri hissiyatı oldu, ne alakaysa:) acaba kapılarının boyalarına benzedigi icin mi boncuklarının dokusu ve rengi? :)
ha bide o sarılar içindeki sarı kafalı patates şuvalını yerim, bu konuda şakam yok onu söyliyim ^.^ sonra aramız bozulmasın:P
haftasonu bol bol dinlenmiş ve kendine zaman ayrımış olmana da ekstra sevindim kuzu, ihtiyacın vardı çünkü uzun zamandır;)

fatoş dedi ki...

Mira gibi kremalı bir bombidiği kucaklayıp, ağzımızın sularını akıtıp, sonra da kamu spotu adı altında kilo kontrolü önerileri olmadı Elvin Hanım cıkkk cıkkk cıkkkkk, bir gün sizi ziyarete geldiğimde #Mirakuzusu' nu öpmek ve koklamak şartıyla kucağıma teslim ederseniz ömrüm boyunca tüm kahvelerimi bir filtre kahve veya bir mırra kıvamında içmeye razıyım Sayın Odabaşı Pekiyi:)
Kombindeki renkler çook huzur verici görünüyor, ayrıca sizin o şirin mi şirin kaleminizden böyle sık sık post okuma keyfi paha biçilemez... Sevgiler.

Nihalce Handmade dedi ki...

Allah kısmet ederse yaza eşimle gelmeyi düşünüyoruz.O kadar çok bahsettim ki artık gelmek farz oldu :)) Evet açılışıda gelmeyi isterdim ama işlerin yoğunluğundan mümkün olmayacak malesef :(

Unknown dedi ki...

ooy oyy oyyyyyy burda neler varmış yaa,nerden nasıl başlasam bilemedim!!! ama sanırım hatta yüzde binbeşyüz o minik şirin converselere bittimmmmmmmmm, tatlı bıdığımın o tontiş ayaklarına ne de yakışcak zevkli kuzeninin hediyesi<3
ya o diş prensesi ona ne demeli!?maşallah pek bir şıkız acep miramız için mi süslenilmiş:))herşey çok güzel gözüküyor,yeşimcanın ellerine sağlık..kaçırdığıma bir kez daha üzüldüm gerçekten,evli barklı çocuklular sizi<3<3
çok çirkinsin çirkiiinnn bir kere de güzel olur insan pehhh :)) her yönüyle uyumlu guzum severim kombinini/kombinlerini<3 dinlenmiş arınmış olman ise yaramış gerçekten ohhhh missssss ;)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

sağol miniğim hepimizin zevkine sağlık o vakit
aynen işte bana da o hissiyatı verdi buradan kolyeyi alan bebeğim cemileme de kalpleri atıyorum artık neresine gelirse:):)
yok yok aramızı o sarı kafalı bozmaz daha da sıkılaştırır merak etme misal ben özledim gelsene:)
aynen ben de çoook mutlu oldum kendi adıma hatta bir daha mutlu olmak isterim hani geri çevirmem yani:)
Öperim

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

ay amanın peki ya bu yorumun ciciliği :) kalpler sarmış olabilir etrafını bir kontrol et derim:)

stileo-elvin odabaşı pekiyi dedi ki...

ilk olarak şunu belirteyim o converseler o tontiş ayaklara olmadı:(:(
ama çııık güzeller değmiii
valla orda olmalıydın çok leziz şeyler vardı ben her ne kadar miranın yürüme ve yeme isteği yüzünden pek yiyemesem de tatları şahaneydi olsa şimdi yerdim misal:)
sağol bebikim aldığın hediyeye sağlık kombine renk kattı mı kattı beni benden aldı mı aldı ben seni öptüm mü aaa öpmemişim gel öpeyim:)