12 Nisan 2013 Cuma

ipek ipek:)

Herkese bol enerji yüklü Stileo'dan kocamannnn bir merhaba,
Allah'ım insanın onca aldığı kilodan sonra ideal bedenine ulaşması ve bunu sağlık dolu lezzet dolu bir beslenme ile başarması ne kadar harika. Amin :)
E tabi kızımın hayatıma kattığı hareketi de yadsıyamam. Bu arada Mira'cık biraz olması gerekenden kilo olarak önde gidiyormuş !!!
Neyse
Ben yine uçup gitmeden konudan yani şehirler arası bir yol kadar uzaklaşmadan posttan başlığıma dönüyorum.
İPEK İPEK?

Bu ay bana her şey ipek!
*Maillerimin çoğu ipek,
*Gördüğüm her rüya ipek,
*Sevdiğim insanlar ipek,
Yani nisan ayı ipek ipek 
özetle İPEK ayındayız:)
Peki neden?
Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz bir kadın etkinliği olan İPEK KADINLAR geliyor hanımlar lililili....
her yerde kelebekler var siz görmüyor musunuz:)
Kendisini özel, güzel,duyarlı hisseden , etrafına örnek olabilen ve fayda sağlayan her kadını memnuniyetle ağırlayan bir proje bu. Yani kendisini manen gerçekleştirmiş, kozasından çıkmış tüm kadınların etkinliği bu keyifli etkinlik.
Peki bu yıl kimmiş konuklar, kimmiş davetliler arasındaki ünlü simalar?
 Bazıları sürpriz olarak kalırken siz afişimizi inceleyin derim.


E vaktiniz olursa www.ipekkadinlar.com u da ziyaret edin efenim:)
A bu arada katılmak istiyorum diyenler mi duyuyorum? 
Sizlere bizzat ben yardımcı olmak isterim
*Bana şu bağlantıları kullanarak ulaşmanız yeterli; elvin@formeo.com.tr, 5362304123 veya www.ipekkadinlar.com adresinden.
Gelelim kombine. Bu duyuruyu yapıcam diye heveslenip üzerime yaklaşık 1,5 yıldır giyinemediğim(hamilelik emziklilik nedeniyle olmayan) bir elbisenin üstünü giyindim. Elbiseyi giyinmedim ki farklı bir kombin yaratmak mümkün olsun diye. Genelde tek bir parça ile karşınıza çıkmamaya çalışıyorum. Neleri nasıl farklı şekilde kullanabildiğimi gösterip biraz olsun ilham vermek amacındayım. Umarım bir faydası oluyordur. (Bakınız yine bir ipek kadın davranışı hahaha:)
Elbisenin üstü aslında organze diye tahmin ettiğim bir kumaştan yapılmış. Bildiğiniz gelinlik malzemesi. Ama o kadar başarılı bir model ki bayıldım hakikaten. Orjinalinde altında yine bir gelinlik kumaşı olan taftadan dar kalem bir elbise vardı. Ben de yün karışımı siyah kalem eteğimle ve krem atlet bluzla tamamladım bu harika parçayı. Beline de uyum açısından siyah bir kurdele ohhh mis.
Geçen gün aldığım ve hepinize tavsiye edeceğim stilettolarım kıyafetin tamamlayıcıları.
Takılar ve saç beklendik seçimler diye düşünüyor, hepinizi 27 Nisan Cumartesi günü Grand Rixos Ankara'da gerçekleşecek etkinliğimize bekliyorum. 
Unutmayın bu günü sizler için düzenliyoruz ama bununla kalmayıp sosyal sorumluluk amacımızı da yerine getirmeye çalışıyoruz. 
Desteğiniz ve ilginizle...
Sevgilerimle






Değişik mekanlarda çekim de yaptık :)



Sevgiler benden
Yani
elvinodabaşipekiyi
Etek: Roman
Ayakkabı: Hotiç
Bluz: İpekyol 2011 

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Bir ipek kadın olarak 27Nisan cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyrm kuzum,öncekiler gibi çok güzel geçeceğine de eminim;-)çünkü bu organizasyon için göstermiş olduğunuz emek ve samimiyet çok çok kıymetli..en ipek kadınlar seviyorum sizi<3 kombin ve sen ise bir harikasınız<3

fatoş dedi ki...

Yine her zamanki gibi şahanesiniz, ışığınız göz kamaştırıyor, umarım bu projenin yoğunluğu bittikten sonra sizden daha sık post gelir ve bizde bütün keyfiyle okumaya devam ederiz,
Sevgiler...

minikkus dedi ki...

canlısını da gördüğüm iyi oldu! böyle güzel ipek bluz ben görmedim şahsen! ve o nasıl bir yakışmak, o nasıl bi güzellik <3
seviyorum seni de, yaptıgın her bişeyi de <3
kilo fazlası olan Mira'yı da fazlaların yogun oldugunu bölgelerinden vakumlu vakumlu öper, dişlerimle saat yaparım ( = yazarın gerçek hayatta yapmak isteyip yapamadıkları:P )